Önemli Haberler ve Duyurular

  • 15 November 2017

    Cuma günleri Birleşik Arap Emirlikleri resmi tatil günüdür. Lütfen başvurunuzu yaparken bunu göz önünde bulundurunuz.


    Dubai için vize başvuru süreci ortalama 3-4 iş günü kadardır.

  • 19 October 2016

    Başvuru96 Saatlik Vizenin geçerlilik süresi 30 Gün olarak değiştirilmiştir

    Lütfen dikkat; 96 Saatlik transit vizenin geçerlilik süresi vizenin basımından itibaren 30 Gün olarak değiştirilmiştir.
    Başvuru sahibi en erken Dubai’ye gidişinden itibaren 30 gün öncesinde başvurmalıdır.

  • 26 January 2016

    Başvuru yapılırken renkli Fotokopi kopyası ve renkli fotoğraf olmalıdır:

    Lütfen Dikkat; 30 Ocak 2016 tarihinden itibaren başvuru esnasında renkli pasaport kopyası ve renkli fotoğraf ile başvuruda bulunulmalıdır. Renksiz yada siyah-beyaz kopyalar Kabul edilmeyecektir.

  •  

    Gerekli Ek Evraklar:  Cep telefonu yada sabit ev telefonu faturası, başvuru sahibi ile aynı soyadı taşıması gerekmektedir..

  •  

    Giriş:

    Emirates tarafından yapılan başvurular tek giriş vize verilmektedir, eğer yolcunun destinasyonunda birden fazla Dubai ye giriş var ise, (örnek, gemi yolculuğu) çoklu giriş için vize başvurusunda bulunulabilir. Bu tür durumlarda başvuru sahibi istediği vakit çoklu vizeye başvurabilir. 

  •  

    Geçerlilik süresi:

    Pasaport geçerlilik süresi en az 6 ay olmalıdır.

  •  

    Pasaport geçerlilik süresi en az 6 ay olmalıdır.

    Sadece T.C. uyruklu vatandaşlar ve Türkiyede ikamet tezkersine sahip olan yabancı uyruklu vatandaşlar başvuruda bulunabilir.

    Emirates tarafından sağlanan vizeyi kullanmak için Emirates havayolu aracılığıyla Dubai’ye seyahat edilmelidir.

    Serbest meslek sahibi olanlar örneğin çalışan-şöfşr-çiftçi-boyacı-inşaat işçisi-operatör yerel yetkilier tarafından Kabul edilmemektedir.

    Eksik yada tamamlanmamış evraklar başvuru için Kabul edilmeyecektir.

  •  

    İade:

    Vize ücretleri, başvuru yapıldıktan sonra iade edilemez. 

  •  

    Tekrar Başvuru:

    Eğer vize başvurusu herhangi bir sebeple red edilmişse, başvuru sahibi vize ücretini tekrar ödeyerek başvuruda bulunabilir

    Yeni vize kategorisi eklenmiştir, “14 Günlük” vize başvuruları 1 Mart itibariyle başlayacaktır.